column

De Kennisshop: de kracht van bewustzijn Praktijk Den Hoogen in Reek

De Kennisshop: de kracht van bewustzijn Praktijk Den Hoogen in Reek

01-09-2023

Deze kennisshop geef ik samen met Gonny van Boxtel. Gonny is haptotherapeute en samen met haar kennis en expertise kunnen we tijdens de Kennisshop verbanden leggen tussen het psychische en fysieke speelveld van houding en gedrag.

We kennen allemaal wel de frustratie van waarom je maar niet gaat doen wat je zou willen doen.

Het niet toekomen aan dingen die goed voor je zijn en laten van dingen die slecht voor je zijn. Wat maakt dat je dit niet op lange termijn veranderd krijgt? Niet snoepen maar gezond eten, meer bewegen en niet verzanden achter een scherm, je grenzen aangeven en niet de ander altijd geven wat hij vraagt. Dit zijn voorbeelden die voor veel herkenning zorgen.

Om tot duurzame verandering te komen in je eigen houding en gedrag is kennis en inzicht nodig. lnzicht hebben is het zien en begrijpen van samenhang. ln dit geval de samenhang tussen alle aspecten waaruit en waardoor houding en gedrag zijn ontstaan, ontstaan en in stand worden gehouden en die je moet kennen om tot duurzame veranderingen te kunnen komen in jezelf.

ln een kleine groep gaan we in twee keer twee uur deze kennis en inzichten met je delen. Door herkenning te delen en/of vragen te stellen tijdens de Kennisshop kun je voor jezelf persoonlijke verdieping aanbrengen waar ook anderen mogelijk enorm veel baat bij hebben.

Deze Kennisshop is een antwoord op veel vragen en een oplossing voor veel problemen.

Schrijf je in, neem deel, en groei!

Voor als je wilt weten hoe het werkt in jezelf en als je zonder therapie, zonder trucjes en vooral zonder terugval verder wilt. Voor als je op zoek bent naar kennis en inzicht over jezelf en/of veranderingen aan wilt brengen in jezelf. Voor als je meer samenhang en efficiency wilt halen uit je team of afdeling.

Snavelbiesstraat 12, Landhorst | 06-24110827 | www.blijvendanders.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09773 Autotaalglas Oss-3 VIERKANT