bruisende zaken

eetcafé

eetcafé

01-09-2023

BliXem is een uniek eetcafé in Nijmegen-Oost waar je kunt genieten van heerlijk eten. Onze menukaart biedt een scala aan gerechten voor zowel lunch als diner. Wij gebruiken alleen verse ingrediënten en voornamelijk lokale producten, waardoor elke maaltijd bij ons een bijzondere ervaring is. Naast lunch en diner is het ook mogelijk om bij BliXem te borrelen. Na het werk even ontspannen met collega’s of borrelen met vrienden of familie?

Bij BliXem kun je genieten van ons gevarieerde wijn- en bierassortiment, vergezeld van verschillende bites en borrelplanken. Ook ons gezellige terras is weer geopend en aantrekkelijk ingericht met parasols en fleecedekens, zodat je zowel in de zon als in de schaduw kunt genieten van je maaltijd. Bij BliXem draait alles om jou, onze gast. Onze mensen werken met de grootste toewijding om je te laten genieten van onze bijzondere kwaliteit. Of je nu kiest voor een kopje koffie of een uitgebreid diner, wij zorgen voor de perfecte presentatie van jouw bestelling.

Wij kunnen niet wachten om je te mogen ontvangen!

BliXem eetcafé en winkel, Groesbeekseweg 75 | 024-3888678 | www.blixemnijmegen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10651 Opticien op de koffie