Adverteren werkt!

vacatures

BEZORGER voor Hilversum

BEZORGER voor Hilversum

01-02-2019

Ben jij op zoek naar een (bij)baan voor 1 volle week in de maand? Word dan nu BEZORGER van onze bruisende magazines.

Ideale (bij)baan voor een huismoeder of een vitale, gepensioneerde oudere.

Wij zijn op zoek naar een BEZORGER voor de regio Hilversum

Bedrijfsprofiel
Met ruim 37 uitgaven en een oplage van circa 270.000 magazines per maand is Bruist een succesvolle formule in Nederland, België en Spanje. De magazines die maandelijks verschijnen onder het kwaliteitslabel Bruist hebben zich ontwikkeld tot een volwassen medium waarin de lokale ondernemer centraal staat. Verder staat het boordevol tips, trends, evenementen en advertenties. Door het unieke formaat, een hoog leesbereik en een groot aantal combinatiemogelijkheden zijn de magazines van Bruist een uitstekend medium, zowel voor lokale en regionale als voor landelijke adverteerders.

Wat wij zoeken:
•  Iemand die binnen 10 km van Hilversum woont.
•  Iemand die aan het begin van elke maand een volle week beschikbaar is om onze magazines te bezorgen bij onze adverteerders en diverse distributiepunten. De locatie voor de bezorging kan variëren dus het is belangrijk dat je flexibel bent om te reizen.
•  Vergoeding minimumloon en je krijgt een leenauto mee (dus in loondienst) óf niet in loondienst maar dan met een vergoeding van € 1,10 per adres (kilometervergoeding zit in dit tarief dus eigen vervoer is noodzakelijk).

Wij verwachten dat er 80 adressen bezorgd kunnen worden per dag.

Interesse? Stuur voor meer informatie een mail met je CV naar Lea Bossers via vacature@nederlandbruist.nl. Of bel 076-7115340 voor meer informatie.

Delen