bruisende zaken

Zin in een goed glas wijn?

Zin in een goed glas wijn?

01-12-2019

Mensen entertainen onder het genot van een hoogwaardige kwaliteitswijn! Wat is er mooier om te doen? Robin Wolfswinkel is oprichter van Goed Glas Wijn en al ruim 13 jaar bezig met wijn. We betrekken wijnen van kleine onafhankelijke wijnboeren uit Portugal en Spanje. Kwaliteit en zuiverheid in plaats van kwantiteit is het credo van Goed Glas Wijn.

Het leven is te kort om slechte wijn te drinken

Waarin onderscheid Goed Glas Wijn zich van andere aanbieders?

Tegenwoordig zijn er veel aanbieders van wijn. Ziet de consument door de bomen het bos nog wel? “Nee”, zegt Robin, “Wij onderscheiden ons duidelijk in de manier van verkopen. Als wineprofessional ga ik naar klanten toe en laat een uniek assortiment proeven dat niet verkrijgbaar zijn is de supermarkt. Daarnaast krijgt de klant uitleg hoe de wijn gemaakt wordt, de vijf stappenproef en nog veel meer leuke informatie. Het is een stukje belevenis!”

Moet je een kenner zijn om te proeven?

“Je hoeft helemaal geen kenner te zijn om te proeven. Smaak is niet afhankelijk van kennis. Wat er in de mond gebeurt en wat voor drinkplezier je ondergaat, dat is belangrijk. Dat kan iedereen ondervinden vanaf het eerste glas!”

Meer dan proeven alleen!

Beleef een avond of middag vol kennis, genot en natuurlijk gezelligheid. Een wijnproeverij bij Goed Glas Wijn is meer dan alleen proeven. Je leert hoe je wijn beoordeelt op kleur, geur en afdronk. Er wordt verteld over het juiste glaswerk, het bewaren van wijn en de ultieme wijn- en spijscombinatie. Tijdens de proeverij ontdek jij jouw persoonlijke smaak!

Wat kun je verwachten?

De wijnadviseur neemt 10 wijnen mee, waaronder een port en een likeur. Ook neemt hij proefformulieren mee om je smaak vast te leggen. “Jij zorgt voor de glazen en wij voor de inhoud!”

Exclusief decemberaanbod!

Deze maand profiteer je bij Goed Glas Wijn van een exclusief aanbod. Een leuk cadeau voor de feestdagen, maar ook als je zelf graag een gezellige avond wilt plannen en iets wil leren over wijn.

Boek deze maand een wijnproeverij aan huis met 30% korting, dus geen € 15,- p.p. maar € 9,95 p.p.! Het is ook mogelijk om een cadeaubon te kopen voor een proeverij. Deze actie geldt tot 5-1-2020. Proeverij is te boeken vanaf 6 t/m 10 personen. De gastvrouw/gastheer ontvangt een leuke flessenkoeler!

Wil je gebruik maken van deze unieke actie, ga dan naar www.wijnproevenaanhuis.nl/bestel, selecteer ‘Bruist’ en reserveer!

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding