Adverteren werkt!

bruisende zaken

Een voornemen of een doel stellen

Een voornemen of een doel stellen

01-01-2020

Het nieuwe jaar is begonnen. Heb jij voornemens of doelen gesteld? Welke zijn dat, mag ik dat vragen? Is dat bijvoorbeeld jouw droom waarmaken? Of voel jij de behoefte om iets te veranderen in je leven want wat je nu doet werkt niet meer en het helpt je ook niet vooruit.

Als je verandering wilt, wil je dan ook echt verandering in je leven? Veranderen geeft weerstand in jezelf, angst en doet pijn. Wil je dat niet dan praat je over controle. Iets onder controle hebben gaat over beheren, sturen, managen. Dit betekent dat je nog steeds in die zelfde situatie zit maar je hebt het onder controle.

Transformatie is echt veranderen, omvormen, herscheppen. Net zolang tot het op zijn plek valt en daar is moed voor nodig. Ja en zonder verandering geen vooruitgang waar je naar verlangt, zonder vooruitgang geen groei en geen transformatie. Waar kies jij voor? Voor controle of transformatie, voor angst of moed, voor een voornemen of een doel stellen? Kom in actie en omarm de verandering. Je bent veel sterker dan je denkt! Bel me nu, je krijgt dan een gratis intakegesprek.Het geeft mij veel voldoening wanneer ik met wijsheid, liefde en vanuit oprechte en zuivere intenties mijn kennis en ervaring deel met jou om je te inspireren een volgende stap te nemen en je droom waar te maken.
• Acceptance & Commitment Training
• Neuro Linquistisch Programmeren
• Healingmeditatie
• Ho'oponopono
• Mindfulness training
• Meditatie training
• Oriënterend gesprek

Mind & Thoughts by Magda Eigenaar: Magda Gort Hertog Albrechtstraat 79, Bovenkarspel | 06-49412960 mind.thoughts2019@gmail.com www.mindthoughtsbymagda.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).