Column

Faalplezier!

Faalplezier!

01-03-2020

Durf jij te falen? Of is dat het ergste wat je kan overkomen? Onbewust streef je naar grootse dingen en daarmee leg je de lat (te) hoog. Niet alleen voor jezelf maar ook ten aanzien van anderen en gebeurtenissen.

“Er bestaat niet zoiets als de ultieme, perfecte uitvoering of het perfecte leven.”

Juist dat grootse streven kan je grootste struikelblok zijn en je heel erg ongelukkig maken. Het kan er voor zorgen dat het plaatje in je hoofd zo ideaal is dat je al weet dat je dat nooit kunt bereiken. Met als gevolg dat je er veel te veel over gaat nadenken, in details kruipt en lamslaat waardoor er niks tot stand komt. Er bestaat niet zoiets als de ultieme, perfecte uitvoering of het perfecte leven. Tenzij je de onvolkomenheden die in jou zitten of op je pad komen kunt omarmen en erom kunt lachen.

Fouten maken doen we allemaal. Is dat een reden om iets niet te doen? Welnee, echt falen doe je alleen als je het niet eens probeert.

Daarom geef ik op vrijdag 27 maart 2020 de training ‘Faalplezier’ in mijn praktijk in Alkmaar.

Leer in een kleine groep proberen en creëren met plezier. De training geef ik samen met Carmen van Anders & Doen. Wij leren je graag falen met plezier in plaats van met strenge zelfkritiek. Praktische info: 27 maart 2020 van 10.00-16.00 uur. Een hele dag training waarin je op één dag tools en inzicht krijgt om jouw faalangst of perfectionisme om te zetten in Faalplezier.

Locatie: JouwTransformatie, Fnidsen 77 Alkmaar. De dag is inclusief koffie/thee/lekkers en een gezonde lunch.

Jouw investering € 199 incl. btw.

Slechts 6 plekken beschikbaar. Reserveer je plek via info@jouwtransformatie.nl Wie zijn wij? Carmen Lopez-Brea is trainingsacteur en beheert het Gedragslab. Een lab waarin je in een veilige omgeving met gedrag kunt experimenteren voor je het in de echte wereld neerzet.

Claudia Koehoorn is breinexpert, gespecialiseerd in blijvend patronen doorbreken en het verschil tussen mannen- en vrouwenbreinen.

Fnidsen 77, Alkmaar 06-22922101 info@jouwtransfomatie.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


02349 Rollebol Kindercentrum