Column

Hou vol! Maar wat nou als dat niet meer gaat?

Hou vol! Maar wat nou als dat niet meer gaat?

01-06-2020

De dag dat ik deze column schrijf, is het 4 mei. We gedenken de helden en slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog. De dappere helden die voor onze vrijheid hebben gestreden. Precies 75 jaar later is een groot deel van die verworven vrijheid door de coronamaatregelen immens ingeperkt.

 

De gevolgen van die maatregelen kent vele slachtoffers. Veel ondernemers redden het niet. Ouderen sterven van eenzaamheid en verwarring. Mensen stappen uit het leven, omdat de financiële en psychische druk te hoog wordt. Huiselijk geweld en kindermishandeling nemen toe en spanningen in relaties lopen hoog op. Misschien herken je jezelf hierin.

Nog even volhouden? Lief zijn voor elkaar? Maar wat nou als dat niet meer gaat?

Was het al lastig in je relatie of met de kinderen en loopt de spanning nu nog meer op door thuiswerken, thuisonderwijs, teveel op elkaars lip zitten en financiële zorgen, hoe voorkom je dan dat het erger wordt? Hoe stap je uit deze impasse? Hoe breng je misschien zelfs verbetering aan? Het begint met je bewust te worden van je situatie. Wat wil je precies, wat belemmert je en hoe kun je met die belemmeringen omgaan? Durf je bijvoorbeeld je grenzen aan te geven? Ben je in staat te verwoorden wat voor jou belangrijk is? Kun je een overzicht maken en prioriteiten stellen? Vaak draai je in je eigen hoofd in cirkeltjes rond en heb je een buitenstaander nodig om uit deze soms vicieuze cirkel te stappen.

Wil je hulp van een professional in dit proces? Gun jezelf dan deze investering en neem contact met mij op. Soms is één gesprek al voldoende. Zowel videocall als een bezoek aan mijn praktijk aan huis behoort tot de mogelijkheden.

Je bent niet alleen!

 

Minder stress en meer ontspanning ervaren?
Ontdek hier hoe dat kan www.deborahvroegop.nl/hartcoherentie

Deborah Vroegop Coaching Druivenlaan 15, Alkmaar info@deborahvroegop.nl 06-37225849 www.deborahvroegop.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding