Adverteren werkt!

bruisende zaken

Heb je hulp nodig met opruimen??

Heb je hulp nodig met opruimen??

01-07-2020

Ben je thuis het overzicht kwijt door de enorme hoeveelheid spullen, stapels papier, een overvolle mailbox of achterstallige administratie? Heb je standaard tijd tekort en een overvolle agenda? Dan kom ik je graag helpen, als professional organizer, om samen met jou schoon schip te maken.

‘Ik help je met veel plezier om meer rust en ruimte in je leven te brengen’

Ik ben Caroline Blaauboer, 29 jaar en woonachtig in Schagen. Ik kom je graag helpen om weer orde en structuur aan te brengen in je dagelijks leven. En je weer de energie terug te geven voor de dingen die je écht leuk vindt. Mij geeft het energie om te zien wat mijn ‘to-do’ methode te weeg kan brengen bij degene die ik help. Geordend en gestructureerd werken is echt mijn passie! Ook ben ik werkzaam in de accountancy en kan dus ook op administratief gebied veel betekenen.

Dé 4 punten van de ‘to-do’ methode:

1. Onderwerp (waar gaat het om) 2. Eerstvolgende actie (wat moet er gebeuren) 3. Datum/deadline (wanneer moet het af zijn) 4. Benodigde tijd (Hoelang heb je hiervoor nodig)

• Een opgeruimd, schoon en veilig huis • Een opgeruimde werkplek, waar je alles weer kunt vinden • Een geordende administratie • Overzicht in de financiën • Overzichtelijke agenda, met als resultaat een realistische persoonlijke planning

www.carosorganizing.nl | 06-50556311 | info@carosorganizing.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).