Adverteren werkt!

bruisende zaken

Een glimlach op het gezicht van elke klant

Een glimlach op het gezicht van elke klant

01-07-2020

Het enthousiaste team van Beautycenter & Kapsalon Take a Seat bestaat uit top-stylistes die hun kennis en passie voor het kappersvak weten om te zetten tot het creëren van een kapsel geheel naar uw wens.

Alles-in-één

Het concept is simpel, één plek met alles rondom beauty, waar je terechtkunt om niet alleen je haren te laten knippen, maar ook je hele lichaam in de watten kunt laten leggen.

Van top tot teen & zo luxe als je het zelf wilt

In het beautycenter bieden wij onder andere heerlijke gezichtsbehandelingen, nagelstyling, huidverbeterende massages en meer!

Rust en ontspanning

Mensen moeten zich hier helemaal thuis voelen en krijgen de aandacht die ze verdienen.

voor de salon gratis parkeren

Middenweg 241 a, Heerhugowaard | 072 582 5799 | 06-43151430 | johannakuipers@live.nl www.cynthiasbeautysalon.com | www.beautycenter-takeaseat.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).