bruisende zaken

De kracht van compassie

De kracht van compassie

01-09-2020

Als je meer bewust bent van wat er in en om je heen gaande is, dan kan dat je helpen om patronen te doorbreken en meer rust en balans in je leven te krijgen. Maar… hoe krijg je dat voor elkaar? Titia van Rootselaar kan je hierbij helpen.

Ervaar je stress, onrust, somberheid of ben je te hard voor jezelf? ga nú met jezelf aan de slag. Ik help je daar graag bij.

“Als trainer bied ik mindfulness- en compassietrainingen”, begint Titia haar enthousiaste verhaal. “Tijdens de mindfulnesstraining leer je bewust omgaan met stress. Daarnaast leer je om zonder oordelen naar jezelf te kijken en om minder gezonde gewoontes te doorbreken, zodat je rust en balans vindt in je leven.”

Veerkracht

“Een vriendelijkere omgang met jezelf, meer sociale verbondenheid, minder angst om fouten te maken… wie wil dat nou niet? In de training compassievol leven vind je nieuwe wegen om pijn en ongemak te verlichten. Je ontwikkelt een grotere veerkracht. Iets wat we in deze hectische tijd goed kunnen gebruiken.”

Zelf-acceptatie en zelf-tevredenheid

“De zelfcompassie-training is voor wie wil leren om tevreden te zijn met zichzelf, ook op momenten dat het even niet gaat zoals je dat wilt. Zelfkritiek hebben en de lat hoog leggen zijn voor velen herkenbare gewoontes, maar ook een houding die leed veroorzaakt. Je leert een goede vriend en steun voor jezelf te zijn en je innerlijke kracht en zelfvertrouwen zullen groeien.”

Groepsverband

“Iedereen die zich in bovenstaande herkent is van harte welkom. Ik werk veelal in groepsverband, omdat een groep mensen het besef geeft dat ze niet alleen staan, dat veel meer mensen tegen dezelfde dingen aanlopen. Mocht er echter meer behoefte bestaan aan een een-op-eentraject, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Het is maar net waar jij je het prettigst bij voelt.” Loop jij ook ergens tegenaan? Ervaar je stress, onrust, somberheid of ben je bijvoorbeeld te hard voor jezelf? Blijf er niet mee lopen, ga nú met jezelf aan de slag.

Ik help je daar graag bij.

De Kracht van Compassie | Van Maerlantlaan 8, Driehuis | 06-12912252 | www.compassie-training.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).