Column

Van uitstellen   naar starten

Van uitstellen naar starten

01-09-2020

Heb jij last van een overvol hoofd en uitstelgedrag? Het is zo gemakkelijk om duizend en een andere dingen eerst te doen om maar niet aan die ene klus/actie te beginnen waar je zo tegenop ziet. Het enige probleem is dat knagende stemmetje in je hoofd. Die Gremlin die maar blijft roepen dat je dat ene toch echt nog moet doen.

Is dit precies waar je tegenaan loopt? Je bent niet de enige.

Zoveel vrouwen lopen er tegenaan dat ze een overvol hoofd hebben, moe zijn en uitstelgedrag vertonen. Dat is waarom ik het e-book “Overwin de Gremlins in je hoofd” heb gecreëerd. Het is ontworpen om jou te helpen je uitstelgedrag te overwinnen.

In dit e-book vind je een exact stappenplan om te gaan van een overvol hoofd, geen overzicht hebben en uitstellen naar knopen doorhakken, overzicht creëren en de controle terugpakken. Ik help je graag rust en overzicht te krijgen.

Laat je niet gek maken door je Gremlins, je ‘head-talk’ en je gedachten! Pak de regie terug met 3 snelle strategieën die je kunt toepassen om een overvol hoofd leeg te maken en uitstelgedrag te voorkomen. In het e-book leg ik je stap voor stap uit hoe je deze toepast.

Wil je stoppen met overdenken en uitstellen? Bestel dan dit e-book voor slechts € 8,50 op www.jouwtransformatie.nl zodat je snel eenvoudige stappen kunt zetten, je uitstelgedrag doorbreekt, ruimte in je hoofd creëert en je weer empowered voelt.

Het E-book helpt je om snel, eenvoudige en kleine stappen te maken. Binnen no-time zie je vooruitgang en doorbreek je de patronen van je uitstelgedrag.

Je krijgt weer ruimte in je hoofd en je voelt je weer empowered.

‘Overwin de Gremlins in jouw hoofd.’

Fnidsen 77, Alkmaar | 06-22922101 | info@jouwtransfomatie.nl | www.jouwtransformatie.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding