bruisende zaken

Mikpunt levert maatwerk

Mikpunt levert maatwerk

01-09-2020

Waarom doe je wat je doet? Wat heb je nodig? Slechts twee van de vragen die centraal staan bij Mikpunt Counseling en Coaching. “Naar de antwoorden ga ik samen met jou op zoek”, aldus eigenaresse Laura Verhoef. “Met als uiteindelijk doel dat jij weer lekker in je vel zit en doet waar je blij van wordt en energie van krijgt.”

Trainingen, mindfulness, counseling & coaching

Dit doet Laura enerzijds door je te helpen meer bewust te worden van je lijf, je denken, je gevoel en je gedrag. “Ik help je om meer inzicht te krijgen in wie je bent, wat je wil en hoe je dat kunt bereiken.” Anderzijds biedt Laura je ook praktische handvatten. “Klop je bijvoorbeeld bij mij aan voor hulp bij een burn-out, dan geeft het je houvast als ik uitleg wat een burn-out is en hoe je daarvan kan herstellen. Tijdens de begeleiding krijg je inzichten en maak je stappen in het doorbreken van patronen en het zoeken naar alternatieven.”

Particulieren en bedrijven

In haar werk richt Laura zich niet alleen op particulieren, maar als gediplomeerd en geregistreerd counselor én coach werkt ze ook voor bedrijven. “Onder andere in de vorm van teamcoaching en bedrijfscounseling. Met wie ik ook werk, ik bied altijd maatwerk. Ik kijk naar de persoon die ik voor mij heb en wat die nodig heeft om stappen te kunnen zetten in zijn specifieke hulpvraag. Elke keer word ik er weer blij van als ik mensen zie groeien en weer de regie over hun leven in eigen handen zie nemen. Dat geeft mij energie!” Als loopbaancoach kan Laura je ook helpen om je te (her)oriënteren op je arbeidsmarktpositie. “Ben jij benieuwd naar jouw actuele mogelijkheden op de arbeidsmarkt? En wil je weten welke scholing daarvoor eventueel nodig is? Maak dan voor 31 december 2020 gebruik van het subsidietraject van ‘NL leert door’. Check www.mikpunt.info voor meer informatie.”

Mikpunt Counseling en Coaching Het Zakenstation, Heerhugowaard | 06-46286249 ik@mikpunt.info | www.mikpunt.info

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).