column

Een persoonlijke plek om het leven te vieren

Een persoonlijke plek om het leven te vieren

01-11-2020

Deze plek betekende veel voor ons, vertelt Angela. Ze waren er getrouwd en brachten er samen met de kinderen vele mooie zomerdagen en -avonden door. Hún plek. Op geen andere plek wilde ze afscheid nemen van haar man, de vader van hun twee kinderen, op een manier die recht deed aan hun leven samen.

Deze uitvaart had behoefte aan ruimte voor de ruim 250 vrienden en familieleden die Steef de laatste eer wilden bewijzen. Dit had niet gekund in een standaard aula met maximaal 30 mensen en met nog geen uur voor de verhalen, beelden en emoties die erbij horen. Het werd zoals ze het wilde, op de glooiende grasvelden van ‘Het Twiske’ met 250 zitplaatsen rondom een stijlvol prieeltje waar hij door familie en vrienden werd neergelegd. Speciaal voor de kinderen waren er mooie, grote kussens op het gras, een levensgrote foto van Steef en alles op het terrein was stijlvol wit gestyled. In alle rust konden vrienden en familie er hun verhalen en herinneringen delen. Met tot slot een indrukwekkend, stil saluut door een erehaag met rode fakkels, dat de afsluiting vormde van het bijzondere afscheid van Steef.

Juist in een periode van ultiem verlies en verdriet wil je dat iemand jou op persoonlijke en deskundige manier helpt een uitvaart te organiseren die recht doet aan het leven van je dierbare.

Bij Multiuitvaartverzorging regelen we samen met u een stijlvolle, persoonlijke uitvaart.

Bezoek www.multiuitvaartverzorging.nl/bruist en www.funeralstyling.nl/bruist voor informatie en inspiratie.

In alle rust verhalen en herinneringen delen

Loodglans 2, Heerhugowaard 06 – 44 20 60 20 info@multiuitvaartverzorging.nl www. multiuitvaartverzorging.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding