bruisende zaken

Word weer gezond met Rox!

Word weer gezond met Rox!

01-02-2021

Heb je lichamelijke klachten? Leid je een druk bestaan en heb je weinig energie? Willen de overtollige kilo’s maar niet verdwijnen? Roxanne van Olst, orthomoleculair voedingsdeskundige, leert je in drie maanden een gezonde levensstijl aan, zodat je weer lekker in je vel komt te zitten. Haar kookboek/journal Let’s Go Healthy helpt je op weg.

“Met kleine aanpassingen kun je al veel bereiken”

Vanaf haar kindertijd had Roxanne last van migraine, eczeem, hooikoorts en verschillende allergieën. Nadat ze haar voedingspatroon ingrijpend had aangepast, verdwenen deze klachten als sneeuw voor de zon. Om haar kennis over voeding te verdiepen volgde ze een opleiding tot orthomoleculair voedingsdeskundige. “In eerste instantie vooral voor mezelf, maar al snel kwamen mensen naar me toe met de vraag of ik hen wilde helpen. Zo is Gezond met Rox geboren.”

Drie maanden programma

“Als je hier voor het eerst komt, neem ik een voedingsanamnese af om een compleet beeld te krijgen van je klachten en welke voedingstoffen je tekort komt. Op basis van al deze informatie geef ik advies hoe je kunt zorgen dat je lichaam de voedingsstoffen binnenkrijgt die het nodig heeft. Ik werk met een drie maandenprogramma. In die periode zorg ik voor persoonlijke begeleiding in de vorm van voedingsschema’s en recepten die praktisch inpasbaar zijn in je leven. Zo leer je stap voor stap hoe je het zelf moet doen. Binnen een maand merk je al resultaat. Het is fantastisch om te zien wat voor sprongen mensen na drie maanden hebben gemaakt!”

Let’s Go Healthy

Om het je nog makkelijker te maken, legde Roxanne al haar kennis en ervaring vast in een kookboek en journal in één: Let’s Go Healthy. “Het uitbrengen van dit boek is voor mij een droom die uitkomt. In twaalf weken leer ik je door middel van zelfreflectie, informatie, lekkere recepten en weekschema’s die praktisch inpasbaar zijn in je leven een gezonde leefstijl vast te houden. Zo wordt verantwoord bezig zijn weer leuk!”

In de maand februari kun je het boek Let’s Go Healthy met 20% korting kopen op www.gezondmetrox.nl Gebruik hiervoor de code BRUIST.

Gezond met Rox | Noordervaart 52, Stompetoren | 06 419 961 39 | info@gezondmetrox.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding