Adverteren werkt!

column

Groene(re) uitvaart?

Groene(re) uitvaart?

01-05-2021

Als je te maken krijgt met het afscheid van iemand heel dichtbij zul je merken dat er veel keuzes te maken zijn voor het vormgeven van de uitvaart. En binnen al die keuzes, zijn ook weer vele mogelijkheden. Het aanbod voor bijvoorbeeld rouwkaarten, een uitvaartkist, rouwvervoer enzovoort, is groot en divers.

De mogelijkheden om jouw uitvaart (of die van een geliefde naaste) wat ‘groener’ en dus duurzamer te maken, zijn er inmiddels gelukkig ook. Je kunt denken aan een lokaal (of zo dichtbij mogelijk) gemaakte uitvaartkist of -mand, van duurzame, ecologische materialen. Natuurbegraven kan nu ook heel dichtbij. De prachtige natuurbegraafplaats Geestmerloo bij Alkmaar biedt daarvoor de gelegenheid. Rouwvervoer kan met een hybride rouwauto. Of
- als de verplaatsing niet te ver is
- met een loopkoets of uitvaart(bak)fiets. Biologische, vegetarische hapjes of broodjes na afloop van de uitvaart... het kan allemaal.

Wil je meer weten? Ik kom graag bij je langs voor een inspiratiegesprek.

En... ik kom met mijn elektrische auto. Daarmee maak ik zelf elke uitvaart die ik verzorg meteen al een stukje ‘groener’!

Voor melding van overlijden ben ik 24 uur per dag bereikbaar: 06-30642871

Vekenweg 6, De Weere | 06-30642871 www.moniquebankras.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).