Adverteren werkt!

Column

De verandering zit in jezelf!

De verandering zit in jezelf!

01-05-2021

Er staat in mijn coaching studio een quote en die luidt “Never be afraid of change. You may lose something good but you may gain something even better!”

Gedragsverandering is voor velen niet zo gemakkelijk als gezegd wordt. Het idee alleen al maakt je onzeker. Je moet het vertrouwde loslaten, maar als je er heel eerlijk naar kijkt, brengt het je ook niet verder. De verandering geeft je het vooruitzicht dat er iets moois voor terugkomt.

Motivatie is een voorwaarde om te veranderen. Je moet echt willen veranderen, er moet een noodzaak zijn. Ga de oorzaak van het probleem niet buiten je zoeken, maar in jezelf. Pak je verantwoordelijkheid en durf los te laten.

Het is belangrijk dat je hierin kleine stappen neemt en dat je ziet dat je vooruitgang boekt. Deze vooruitgang geeft je vertrouwen.

Geef jezelf eens een beloning of een schouderklopje en blijf je focussen op positieve resultaten.

Gedragsverandering is een proces dat maanden kan duren. Een proces van bewust worden, erkennen waarmee je bezig bent, verkennen en actie nemen in de richting die jij voor ogen hebt en dit volhouden. En mocht je een terugval krijgen, wordt niet boos op jezelf en laat de moed niet zakken. Ga terug naar dat punt en begin opnieuw. Het geloof in jezelf is je grootste kracht! LEEF, zoals je eigenlijk zou willen!

De verandering zit in jezelf, ik help je bij het aanleren van opbouwende, positieve gewoontes.

Magda Gort

Voor meer informatie: Mind & Thoughts by Magda Hertog Albrechtstraat 79, Bovenkarspel 06-49412960 mind.thoughts2019@gmail.com www.mindthoughtsbymagda.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).