Adverteren werkt!

column

Er mag weer wat meer...

Er mag weer wat meer...

01-07-2021

“Hoeveel mensen mogen er nu bij ons in de kerk aanwezig zijn bij een uitvaart, Monique?” Het was een vraag die ik vorige week kreeg en vaker krijg ik de laatste tijd vragen in die strekking. Hoewel het aantal mensen dat nu bij een uitvaart aanwezig mag zijn op maximaal honderd is gesteld, is dat op bijna geen enkele locatie ‘coronaproof’ mogelijk en dus per locatie verschillend.

Wat snakken we allemaal naar de tijd dat we over dit soort dingen niet meer na hoeven te denken. Dat we op een feestje of op een uitvaart, gewoon de mensen uit kunnen nodigen die we erbij willen hebben, zonder dat we met beperkingen te maken hebben. Wel geef ik, als ik een dergelijke vraag krijg, vaak aan dat het goed is om écht eens te kijken wie er bij je ‘inner circle’ horen, wie wil je er nou echt heel graag bij hebben? Dat zijn meestal geen honderden mensen en de meeste families komen zelfs lang niet aan de honderd, als ze er echt goed over na gaan denken. Al die mensen die er niet live bij kunnen zijn, kan de mogelijkheid worden geboden om via een live-stream de plechtigheid tóch mee te beleven. Er is gelukkig heel veel mogelijk. En in ieder geval is het niet zo dat er ‘niets kan’... die tijd hebben we achter ons gelaten.

We kijken hoopvol vooruit en er zijn ook nu mogelijkheden genoeg om een afscheid mooi en liefdevol vorm te geven.

Wilt u meer informatie of vrijblijvend kennismaken in een inspirerend gesprek? Bel me gerust! 06-30642871 | www.moniquebankras.com

Voor melding van overlijden ben ik 24 uur per dag bereikbaar: 06-30642871

Vekenweg 6, De Weere | 06-30642871 www.moniquebankras.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).