Adverteren werkt!

Column

Hoeveel waarde  geef jij jezelf?

Hoeveel waarde geef jij jezelf?

01-07-2021

Je bent evenveel waard, als de waarde die jij jezelf geeft. En vanuit die waarde leef je jouw leven, doe je dingen en laat je dingen.

Je zelfvertrouwen, jouw geloof in jezelf, heeft alles met die waarde te maken. De mensen om jou heen reageren op jou zoals jij je presenteert. Als jij niet in jouw waarde gelooft, welke reden geef je dan aan anderen om in jou te geloven? Besef je dat? Wat houdt jou tegen om jezelf te laten zien? Om puur jezelf te zijn? Om volop van jezelf te houden? Is het omdat je geleerd hebt dat een ander altijd voor gaat? En terwijl jij keurig je best doet om een goed mens te zijn, zie je mensen die zich niets aantrekken van wat anderen van hen vinden. Zij geloven in hun eigen kunnen en mogelijkheden en in de groei daarvan. Dat kan jij ook! Als jij jezelf meer waarde geeft dan je ooit hebt gedaan! Als jij je focust op wat jij van binnenuit voelt en weet. Wow! Wat zal je een VRIJ mens zijn!

Wil jij jezelf meer waarde geven? Wil jij die persoonlijke groei? Ga naar mijn website, mail of bel me!

De verandering die jij zoekt zit al in jezelf, je hoeft het alleen toe te laten.
• Persoonlijke ontwikkeling
• Positieve verandering
• Zelfrealisatie
• Zelfvertrouwen

LEEF, zoals jij eigenlijk zou willen. Magda Gort

Voor meer informatie: Mind & Thoughts by Magda, Hertog Albrechtstraat 79, Bovenkarspel 06-49412960 mind.thoughts2019@gmail.com www.mindthoughtsbymagda.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).