Adverteren werkt!

column

Compassie in je leven

Compassie in je leven

01-09-2021

Wie kent het niet? Moeilijke situaties en lastige emoties zijn onvermijdelijk in het leven. Stress, zorgen, verlies, onzekerheid over werk of gezondheid, eenzaamheid, verlies aan zingeving...

Mindfulness verdiepen met heartfulness

Wil jij ook...

Vriendelijker omgaan met jezelf, je meer verbonden voelen met anderen, minder angst hebben om fouten te maken? Meer balans in tijd voor jezelf en tijd voor anderen? Weer meer genieten, dankbaarheid ervaren, ontdekken wat voor jou belangrijk is in je leven?

Kom dan meedoen! Er starten twee nieuwe Compassietrainingen

Op donderdagavond 2 september én woensdagochtend 1 december.

In de mooie ruimte van praktijk Van Kind tot Ouder op het prachtige landgoed van Elswout (vlakbij Haarlem).

De training wordt gegeven door Titia van Rootselaar. Zij voltooide in 2013 de opleiding voor compassietrainer MBCL bij Frits Koster en Erik van den Brink en is in hun registers categorie A en B gecertificeerd compassietrainer.

Voor een vrijblijvende kennismaking: 06-12912252 of titia@compassie-training.nl

Lieve Titia, Heel erg bedankt voor je superfijne, leerzame en inspirerende cursus. Het was een warm bad. Veel liefs, Cindy

Levenservaringen en nieuwsgierigheid brachten mij bewustwording en inzichten, bij verschillende tradities. Onder de naam ‘De kracht van Compassie’ geef ik met veel genoegen Compassie-trainingen in Alkmaar en Overveen.

Het is een rijkdom mensen hierin te ontmoeten.

Er starten weer twee nieuwe Compassie- trainingen

De Kracht van Compassie | Van Maerlantlaan 8, Driehuis | 06-12912252 | www.compassie-training.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).