column

Een waardevolle, mooie ochtend…

Een waardevolle, mooie ochtend…

01-09-2021

Die beleefde ik laatst toen ik een presentatie bijwoonde van Jos Timmerman, die zijn hele leven al ‘zinzoeker’ is, zoals hij zelf omschrijft. Na een rijk beroepsleven tot nu toe, waarin echt contact met mensen altijd centraal heeft gestaan, is hij zijn eigen praktijk “Overbruggen” gestart.

In deze praktijk helpt hij mensen die niet verder komen met vragen en onrust bij bijvoorbeeld een naderend levenseinde, rouw, verlies, scheiding of andere ingrijpende gebeurtenissen in het leven.

Jos is een warm en hartelijk mens, echt betrokken, luisterend, invoelend... in de gesprekken met mensen helpt hij bij het hervinden van balans en innerlijke rust. En wat nu het mooie is; de overheid erkent het belang van deze hulp en heeft een subsidie-programma op touw gezet. Onder bepaalde voorwaarden worden de eerste vijf tot acht gesprekken met Jos (en zijn collega’s die aangesloten zijn) vergoed door de overheid.

Meer informatie hierover vindt u op www.centrumlevensvragen.nl. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met Jos, kijk eens op zijn website www.praktijkoverbruggen.nl

Natuurlijk kunt u mij hierover ook contacten. Ook kunt u mij bellen voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakings- en inspiratiegesprek voor uw eigen afscheid of dat van een dierbare. Ik ben er graag voor u; liefdevol, betrokken en praktisch.

Voor melding van overlijden ben ik 24 uur per dag bereikbaar: 06-30642871

Vekenweg 6, De Weere | 06-30642871 www.moniquebankras.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


02349 Rollebol Kindercentrum