Adverteren werkt!

Column

Hormonen!

Hormonen!

01-09-2021

Soms kan je de hele wereld aan om de week erop als een plumpudding in elkaar te zakken om alleen maar op de bank te willen liggen om chocolade te eten. De ene keer kan je supergoed stress of slecht nieuws handelen en de andere keer niet. De ene week voel je je zelfverzekerd en een paar dagen later wil je het liefst weg kruipen. De ene keer ben je helder en besluitvaardig, een week later twijfel je over alles. De ene week voel je je mooi en sexy, de week erop kan je wel gillen van ellende omdat je huidproblemen hebt en je alleen maar badhairdays lijkt te hebben. Hoe dat kan?

We hebben er allemaal mee te maken en ze beïnvloeden ons leven. Ze beïnvloeden werkelijk alles in je lichaam, van je humeur tot je menstruatie, van je sexdrive tot je metabolisme.

Daarom heb ik een online training gemaakt. Die draait vooral om jouw kennis te vergroten over je lichaam, je cyclus en je hormonen. Om je inzicht te geven in de hormonen die je cyclus beïnvloeden en wat jij daarmee kunt doen.

Female BrainZz Hormoon training

Wat je vooral leert is hoe je je cyclus voor je kan laten werken in plaats van het te negeren of eronder te lijden. Jouw cyclus gaat hand in hand met een aantal superkrachten en valkuilen. Ik leer je welke dat zijn en hoe je ze kan inzetten en omzeilen.

Speciaal aanbod

t/m 30 september 2021 van € 499,- voor slechts € 197,-

Inschrijven en meer info via www.jouwtransformatie.nl

“De trainingen en coaching van JouwTransformatie zijn een absolute aanrader! Claudia is persoonlijk, warm, humoristisch en doelgericht. Een coach die met haar aanpak echt het verschil maakt en zorgt voor een duurzame verandering. Dat is een zeldzame gave die niet iedereen bezit.” A. Kemp

Claudia

Fnidsen 77, Alkmaar | 06-22922101 | info@jouwtransformatie.nl | www.jouwtransformatie.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).