Adverteren werkt!

bruisende zaken

Toffe uitjes in bruisend Rotterdam.

Toffe uitjes in bruisend Rotterdam.

01-09-2021

Dat Rotterdam een bruisende stad is, heeft geen verdere toelichting nodig. Maar wat kun je nog doen in Rotterdam als je alle bekende highlights, zoals de Euromast, het imposante havengebied en het zowel van binnen als van buiten stijlvolle Boijmans Van Beuningen al hebt gezien?

Belasting & Douane Museum

Toegegeven, voor velen klinkt aan een museum over belastingen als een van de saaist mogelijke uitjes. Toch komt het Belasting & Douane Museum verrassend leuk uit de hoek. Bezoek een tentoonstelling over smokkelen, volg één van de workshops of bekijk belastingkunst en in beslaggenomen voorwerpen.

 

Beeldenroute Westersingel

Een zonnige dag is ideaal voor openluchtkunst. De Rotterdamse sokkels hebben namelijk meer te bieden dan Kabouter Buttplug, de Bospoldervos en het monument van Zadkine. Op de Westersingel, tussen China Town en het Museumkwartier, wandel je langs kunstwerken van grote beeldhouwers als Rodin, Joel Shapiro, Carel Visser en Umberto Mastroianni. En wie niet genoeg van kan krijgen van gratis kunst in de open lucht, kan de wandeling verlengen met de Rotterdam Street Art Route.

 

Proef Pelgrimbier

In Stadsbrouwerij De Pelgrim, in Historisch Delfshaven, wordt op ambachtelijke wijze Pelgrimbier gebrouwen, op basis van zuiver Rotterdams water. Na een rondleiding door de brouwerij kun de lokale specialiteiten – van Armada tot Zonnelief – zelf proberen in het proeflokaal. 

 

Vergezichten vanuit een jacuzzi

Na al die bruisende hoogtepunten kun je ontspannen in een bruisend bad, met uitzicht op een bruisende stad. Rotterdam telt meerdere hotels met kamers die prachtige vergezichten bieden, vanaf duizelingwekkende hoogtes. In sommige van deze hotels, waaronder Mainport, kun je relaxen in je eigen en-suite jacuzzi. Dubbel ontspannen dus…

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).