Adverteren werkt!

column

  Regenbogen

Regenbogen

01-11-2021

Begin oktober verzorgde ik een uitvaart waar bij het eerste contact gelijk een klik was. De bespreking en verzorging van mevrouw verliep persoonlijk, warm, liefdevol en met humor, zoals zij altijd is geweest. Toen wij mevrouw naar de rouwwagen begeleidden, verscheen er een heldere regenboog aan de hemel.

Nadat de rouwwagen wegreed, verscheen een tweede regenboog. Wat een mooi moment! Een regenboog is een optisch effect dat wordt veroorzaakt door de breking en weerspiegeling van licht in waterdruppels. Precies wat er met de nabestaanden gebeurde op dat moment; opluchting dat moeder kan rusten in vrede en tegelijkertijd de breking en weerspiegeling van hun tranen, hoe mooi en symbolisch. De regenboog is tegenwoordig zeer actueel op een andere manier: het staat symbool voor de LHBTI+ gemeenschap. ‘Die laat onze diversiteit zien in gender, ras, leeftijd en alle andere manieren waarop we van elkaar verschillen’, zei ontwerper Baker, toen hij de regenboogvlag ontwierp.

Multi Uitvaartverzorging laat, de naam Multi zegt het al, diversiteit zien in al haar uitvaarten. Ze heeft oog voor detail, voor wensen van overledenen, hun nabestaanden, in elk gender, ras, elke leeftijd op persoonlijke wijze. Ieder mens is uniek, wat iedere uitvaart divers en verschillend maakt.

Bezoek www.multiuitvaartverzorging.nl/bruist en www.funeralstyling.nl en kom in contact met Joan Belmer voor informatie en inspiratie.

24/7 bereikbaar 06 – 44 20 60 20 info@multiuitvaartverzorging.nl www.multiuitvaartverzorging.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).