Adverteren werkt!

bruisende zaken

De meest eenvoudige manieren om tijd te besparen.

De meest eenvoudige manieren om tijd te besparen.

01-11-2021

Verschillende manieren om tijd te besparen in huis 

Je hebt geen tijd te verliezen, reden genoeg om te zoeken naar mogelijkheden om tijd te besparen in huis! Er zijn verschillende simpele manieren om dagelijks tijd over te houden. In dit artikel zetten we een aantal van deze mogelijkheden voor je op een rijtje. Denk niet alleen aan het inhuren van een schoonmaker voor thuis. Ook een kokend waterkraan kopen is een vorm van tijd besparen. Je hoeft niet te wachten tot het water in de pan of de waterkoker kookt! Tegenwoordig zijn er verschillende mogelijkheden, wanneer je zo’n kraan in de keuken wilt laten plaatsen. 

Meer opties dan een Quooker alleen bij kokend waterkraan 
Vaak wordt bij een kokend waterkraan direct naar een Quooker gekeken. Dit is echter niet de enige optie, wanneer je een kraan wenst die je helpt tijd te besparen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar een Unito kraan. Net als een Quooker kraan biedt deze kraan niet alleen de mogelijkheid om kokend water af te tappen. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor bruisend water. Heerlijk verfrissend in de warme zomermaanden! Het voordeel van een Unito kraan is niet alleen dat het tijd bespaart. De kranen zijn ook nog eens stuk voordeliger dan de modellen van Quooker. 

Kies voor een robotstofzuiger in huis 
Naast de mogelijkheid om tijd te besparen met een kokend waterkraan, kun je ook tijd besparen door een robotstofzuiger te kiezen. De robotstofzuiger wordt steeds populairder, mede door het groeiende aanbod. Dit komt de gemiddelde prijs van deze stofzuigers ten goede. Een robotstofzuiger kun je op één etage in huis gebruiken. Kies je voor meerdere stations, dan kun je de stofzuiger naar een andere etage verplaatsen als deze klaar is. Laat het apparaat bijvoorbeeld dagelijks een etage zuigen. 

Robotmaaier voor in de tuin 
Je kunt de robotstofzuiger combineren met een robotmaaier voor in de tuin. Zo heb je zelf geen omkijken meer naar het onderhoud aan het gazon. Kijk goed naar het formaat robotmaaier. Deze moet aansluiten op het oppervlak van het grasveld. 

Automatisering in huis doorvoeren 
Een derde manier om tijd te besparen, is het automatiseren van elementen in huis. Laat de vaatwasser bijvoorbeeld op een vast moment draaien, schakel de oven in als je onderweg naar huis bent, enzovoorts. Ook het automatiseren van de verlichting in huis is populair. Het kan onder meer met Philips Hue. Daarnaast biedt IKEA een vorm van slimme verlichting aan.

Lequal | Entrada 400 | Amsterdam-Duivendrecht

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).