column

Tijd nemen voor een gesprek…

Tijd nemen voor een gesprek…

01-12-2021

Zou het lukken, deze decembermaand? Echt tijd maken voor een mooi gesprek van mens tot mens? Natuurlijk zijn we deze maand bezig met het gezellig maken van huis en tuin. Dat geeft sfeer en creëert een gezellig gevoel.

Hoe mooi is het dan als je ook wat verder naar binnen kunt kijken en er eens echt de tijd voor neemt om bij iemand over de drempel te stappen en oprecht te luisteren naar het verhaal van diegene.

In mijn werk is dat dagelijkse kost en wat word ik er een rijk mens van! Luisteren naar mensen, de ruimte bieden om alles er te laten zijn en van daaruit samen kijken naar de beste mogelijkheden om een afscheid van een dierbare vorm te geven. Wat zou het mooi zijn, een echte kerstgedachte, als we
- behalve bezig zijn met lichtjes, versierselen en het menu
- ook even tijd kunnen nemen voor andere, innerlijke zaken.

Ik wens iedereen een heerlijke, ‘rijkgevulde’ decembermaand toe!

Voor melding van overlijden ben ik 24 uur per dag bereikbaar: 06-30642871

Vekenweg 6, De Weere | 06-30642871 www.moniquebankras.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding