BOREK TOTALE LEEGVERKOOP

Bruisende zaken

De leukste gifts voor jouw personeel voor tijdens de pandemie

De leukste gifts voor jouw personeel voor tijdens de pandemie

06-12-2021

Dit zijn de leukste gifts om aan jouw personeel te geven. Ben jij op zoek naar de leukste gifts om aan jouw personeel te geven? Het is altijd belangrijk om je personeel te laten weten dat je hen waardeert. Iedereen doet hard zijn best en daarom verdienen ze zeker een cadeau.

Niet alleen wanneer ze bijvoorbeeld jarig zijn of wanneer het kerst is, maar ook als er zoiets als een pandemie aan de gang is. Jouw collega’s blijven immers voor je klaarstaan en je ondersteunen. Er zijn diverse hebbedingetjes die leuk zijn om aan je personeel te geven. Wij hebben voor je op een rijtje gezet wat de leukste gifts zijn voor jouw personeel.

Thermosflessen
Met thermosflessen kunnen jouw medewerkers altijd lekkere warme koffie en thee meenemen als ze onderweg zijn naar jouw organisatie. En dat niet alleen, want het zijn ook nog eens uitstekende waterflessen. Door een thermosfles voor je personeel te kopen, stimuleer je hen om genoeg te drinken. Er zijn diverse leuke thermosflessen verkrijgbaar, maar je kunt ook een thermosfles met jouw bedrijfslogo laten bedrukken.

Bedrijfsmok
Er is niets leukers dan het geven van een gepersonaliseerde bedrijfsmok aan jouw medewerkers. Zo heeft ieder personeelslid een uniek cadeau, namelijk een mok met zijn of haar naam erop. Je kunt deze ook nog compleet maken door er een welbekende uitspraak van de betreffende medewerker op te plaatsen.

Een gepersonaliseerd notitieboekje
Het is ook erg leuk om jouw medewerkers een gepersonaliseerd notitieboekje te geven. Zo heeft je medewerker een handig boekje waar hij of zij volop notities in kwijt kan. Of dit nu werkgerelateerd is of voor persoonlijke doeleinden. Je kunt ervoor kiezen om een notitieboek in de stijl van jouw bedrijf te laten maken of om te gaan voor een notitieboek met een chique neutrale uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan notitieboekjes van echt leer. Wedden dat jouw medewerkers hier hartstikke blij mee zullen zijn?

Een stijlvol kookschort
Zijn jouw medewerkers dol op koken of ben je eigenaar van een restaurant? Geef jouw personeel dan een stijlvol kookschort cadeau om je waardering te laten blijken. Je kunt de meest leuke kookschorts voor jouw personeel vinden of zelf een kookschort samen laten stellen met jouw bedrijfslogo erop. Je medewerkers zullen zich zo nog meer verbonden voelen met jouw organisatie. 

Weet jij al welke leuke cadeaus je aan jouw medewerkers gaat geven? Maak jouw keuze uit bovenstaande lijst en geef jouw medewerkers iets unieks.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


BOREK TOTALE LEEGVERKOOP