bruisende zaken

Een antwoord op je vraag

Een antwoord op je vraag

01-03-2022

Haar passie is om mensen bij te staan in hun leven. Dat is dan ook precies wat Anita van de Berg inmiddels alweer ruim twintig jaar doet als medium, helderziende en paragnoste. “Ik voel en zie dingen, lees aura’s en werk met astrologie en numerologie om mensen te helpen met vraagstukken waar ze zelf even niet uitkomen.”

Vraagstukken waar mensen mee komen, hebben onder andere te maken met de liefde, vriendschappen en werk. “Daarnaast doet men weleens een beroep op mij voor juridisch advies of raad over het wel of niet verkopen van hun huis. Ook krijg ik steeds vaker foto's van overledenen op mijn bureau, hopend op een bericht uit het hiernamaals. Het is soms best zwaar, maar het is wel heel dankbaar werk”, aldus Anita. “Als mensen bij mij komen mogen ze van tevoren niet zeggen waarvoor ze komen. Vaak worden hun vragen vervolgens automatisch beantwoord zonder voorkennis. Hiermee onderscheid ik mij van andere mediums.” Tijdens elk consult is het weer een verrassing wat er voor informatie doorkomt. “Vaak zijn dat dingen over verleden, heden en toekomst. Daarnaast geef ik ook adviezen en waarschuwingen mee, iets wat helemaal in de huidige tijd, met alle ontwikkelingen, erg belangrijk kan zijn.” Loop jij ook rond met een vraagstuk? Neem dan zeker eens een kijkje op www.anitavandeberg.com of maak meteen een afspraak.

Anita van de Berg Praktijk voor paragnostiek Catshoek 6, Alkmaar www.anitavandeberg.com anitavandeberg@gmail.com 072 2208806

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


02349 Rollebol Kindercentrum