Column

We doen het samen stap voor stap

We doen het samen stap voor stap

01-07-2022

Wanneer je iets wil regelen voor je uitvaart, doe het samen. Samen met je partner, je kinderen, vrienden, een uitvaart-begeleider. Alles wat je bespreekt, hoeveel of hoe weinig het ook is, wordt van zoveel waarde als je er niet meer bent.

En het nu bespreken van dingen, levert je ook NU zoveel op. Connectie, warmte, helderheid. Het kan je ook helpen in je eigen proces, van onder ogen zien van de feiten en loslaten. Op een moment dat je eraan toe bent, dat het past bij jou, kun je contact opnemen.

Enkele voorbeelden:

Twee jaar na een gesprek met een echtpaar, werd ik gebeld door een van de kinderen. De moeder was heel plotseling overleden. Het verslag van het gesprek gaf zoveel informatie; het was een kleine schat in een heel zware tijd.

Op excursie naar twee crematoria: en dan samen stemmen over welke locatie het moest worden. Dit hielp hen verder, samen met gesprekken die ik voerde met het gezin vóór het overlijden van één van de ouders.

De rouwkaart gemaakt en goedgekeurd. Dan een graf uitzoeken. Meneer was té ziek om mee te gaan, dus ik ging samen met zijn vrouw. Ze belde hem op en beschreef de plek die ze voor hem had uitgekozen.

Nienke rekent een vast bedrag voor haar inzet en op producten zoals een kist, kaarten, vervoer, consumpties rekent ze geen marges. In alle gevallen ontvang je een kostenbegroting. En omdat ze zelfstandig werkt, heeft ze geen verplichtingen of contracten. Jullie zijn vrij in keuzes en Nienke kan alle tijd besteden die nodig is.

06-460 234 71 www.libellealkmaar.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding