Column

Word jij gek van je eigen gedachten?

Word jij gek van je eigen gedachten?

01-07-2022

Angst verpest jouw gelukkige momenten, je laat je te veel leiden door anderen, je accepteert jezelf niet zoals je bent, je denkt ben ik wel goed genoeg? Je negatieve gedachten en emoties houden je gevangen.

 

Als jij jezelf niet goed genoeg vindt of je bent pas goed genoeg als jij presteert, of je bent niet perfect hoe jij er fysiek uitziet, dan vormen deze gedachten die je elke dag herhaalt, een overtuiging. Je bent dan het resultaat van je negatieve gedachten en je kan in dit denkpatroon die jezelf gevormd hebt vastlopen.

Is dit herkenbaar voor jou?

Ik wil je heel graag de tools aanreiken en je nieuwe inzichten geven om de negatieve gedachten om te zetten. Op een laagdrempelige manier neem ik je stap voor stap mee in de vorm van een persoonlijk gesprek of de cursus “Mastering your Thoughts”. Wees meester over jouw gedachten en jouw keuzes.

Mind & Thoughts by Magda

 

Ik help je er graag mee! Krijg grip op je eigen gedachten!

Hertog Albrechtstraat 79, Bovenkarspel | 06-49412960 | mind.thoughts2019@gmail.com | www.mindthoughtsbymagda.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


02349 Rollebol Kindercentrum