column

Rouw neemt geen vakantie…

Rouw neemt geen vakantie…

01-07-2022

In deze tijd van het jaar, waarin voor velen van ons hopelijk een heerlijke vakantieperiode voor de deur staat, moet ik toch -beroepsdeformatie- vaak denken aan die mensen die een dierbare moeten missen. Dat gemis is er altijd, ook en juist misschien wel extra voelbaar als het vakantie is.

Je kunt je telefoon uitzetten, niet naar je mail kijken en op reis gaan om er eens echt even helemaal uit te zijn en los te komen van thuis en werk. Maar als je iemand moet missen, neem je dat gemis en verdriet mee. Dat kun je niet uitschakelen.

Wat je gelukkig, en hopelijk, ook meeneemt op vakantie zijn de mooie herinneringen. Neem in de vakantie echt eens de tijd om die allemaal de revue te laten passeren, praat veel over degene die je mist, het roept verdriet op maar zeker ook een glimlach, daar ben ik van overtuigd. Juist als je vrij bent en los van alles, mag het er ook weer even zíjn allemaal. Als je dát echt kunt toelaten, kun je misschien ook weer extra genieten van de vele mooie momenten die een vakantie met zich meebrengt. Je weet dat je het leven mag leven, mag blijven genieten, dat kan bestaan naast het gemis.

Ik wens iedereen een heerlijke vakantietijd toe, met lieve mensen om je heen om je verdriet mee te delen en óók mooie momenten te beleven.

Voor melding van overlijden BEN IK 24 uur per dag bereikbaar: 06-30642871

Vekenweg 6, De Weere | 06-30642871 www.moniquebankras.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


02349 Rollebol Kindercentrum