bruisende zaken

Weet jij dat je het anders wilt maar niet hoe?

Weet jij dat je het anders wilt maar niet hoe?

01-11-2022

Loop jij vast en ben je op zoek naar iemand die niet bij iedereen hetzelfde programma gebruikt, maar echt naar jou luistert en jou de hulp biedt die jij nodig hebt? Iemand die op maat werkt. Lees dan verder.

Loop jij tijdelijk vast in je leven omdat je veel piekert, last hebt van zelfkritiek, geen zelfvertrouwen, niet goed genoeg voelen, alles onder controle wilt hebben, faalangst, niet kunt ontspannen, steeds bevestiging zoekt of jezelf steeds vergelijkt met anderen? Zoek je iemand met veel kennis en ervaring? Die jou kan helpen zonder dat je in het verleden hoeft te graven? Die heel praktisch ingesteld is, humor heeft en jou niet alleen helpt maar ook motiveert en inspireert? Ik werk niet ‘aan mensen’, ik werk met mijn klanten samen om een diepgaande, blijvende transformatie te realiseren. Om dit te bereiken combineer ik mijn kennis over het brein, psychologie, emoties en mindset. Je hoeft bij mij niet in je verleden te graven. Het gaat niet om de wie, wat, waar, hoe en wanneer. Ik bevrijd je van de emoties en overtuigingen die jij aan eerdere situaties hebt gekoppeld en die nu nog je gedrag aansturen.

Ik help je om je hoofd, hart en onderbuikgevoel op 1 lijn te zetten. Zodra deze op 1 lijn staat, maak je de keuzes die jij wilt maken, op de manier die bij jou past. Zonder je druk te maken om wat anderen daar van denken of vinden, zonder schuld of frustratie, vanuit zelfvertrouwen en acceptatie.

Fnidsen 77, Alkmaar | 06-22922101 | info@jouwtransformatie.nl | www.jouwtransformatie.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


02349 Rollebol Kindercentrum