bruisende zaken

Wij behandelen geen  tanden maar mensen!

Wij behandelen geen tanden maar mensen!

01-02-2024

In onze nieuwe, moderne tandartspraktijk laten wij graag merken dat jij ertoe doet. Natuurlijk zijn wij er om te zorgen dat jouw gebit gezond, sterk en mooi is. Dit doen wij met veel plezier, met gebruik van de nieuwste apparatuur, in een fijne en rustige omgeving. Jouw gebit is bij ons in goede handen. Daarnaast zien wij jou als mens en houden wij rekening met jouw gevoelens en wensen.

Dat veel mensen het geen feestje vinden om naar de tandarts te gaan is ons natuurlijk bekend. Dat is voor ons juist een reden om er alles aan te doen om het bezoek aan onze praktijk zo aangenaam mogelijk te maken.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Je bent van harte welkom!

vrijblijvende kennismaking? Bel of mail ons 075-2400040 info@studiokies.nl

Rode Ring 5, Assendelft 075-2400040 | info@studiokies.nl www.studiokies.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding