bruisende zaken

Oma gaat op reis

Oma gaat op reis

01-03-2024

Sven en Sanne, de kleinkinderen van oma Dien, zijn verdrietig. Oma’s hart is stuk en kan niet meer gemaakt worden door de dokter. De kleinkinderen keken toe hoe we, samen met hun moeder, oma hadden verzorgd. Sanne durfde de haartjes van oma te kammen. Ze wil later kapster worden en ze oefende altijd op oma, dus nu ook. Sven keek vanuit de deuropening mee, maar ging daarna toch weer verder spelen met zijn lego.

Sanne vroeg aan haar moeder waar oma nu was. Gaat ze nu op reis of is ze een sterretje? Dat bracht ons op een idee. Als je op reis gaat, pak je je koffer in. We vroegen aan Sven en Sanne wat ze in de koffer voor oma zouden willen doen.

Tijdens de uitvaartdienst hebben we een reiskoffer neergezet en hebben Sanne en Sven tekeningen, een beer, een ster van strijkkralen en nog veel meer kleine dingetjes in de koffer gelegd. Deze koffer kan oma meenemen op haar laatste reis.

Op de dag van de uitvaart hebben we Sanne en Sven een boekje gegeven ‘dag lieve…’ Daar kunnen ze veel in schrijven over oma, hoe zij de dag voor de uitvaart en daarna hebben beleefd. Zo wordt dit een mooi herinneringsboek aan hun lieve oma Dien.

Persoonlijk Betrokken Onafhankelijk Maatwerk

Weiver 7, Krommenie | 06-34768926 | mirelle@ligthartuitvaartzorg.nl | www.ligthartuitvaartzorg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


02349 Rollebol Kindercentrum