bruisende zaken

Elegante dame!

Elegante dame!

01-03-2018

haartips | VRIS KAPPERS

Hetty trok de stoute schoenen en schreef zich gewoon in voor de make-over bij VRIS Kappers. 


 


‘Ik ga weer wat anders proberen en laat me verrassen!’ Dat was de uitdaging voor het make-over team o.l.v. top-styliste Marijke! 


Bij de peach-achtige huidskleur van Hetty zou een totaal andere haarkleur niet passen en een andere coupe is een uitdaging met kort haar. ‘Dus gingen we voor de verfijning!’ aldus Marijke. De basis is opgefrist met een warme kleuring en er is sprankeling in gekomen met koele high lights. De Anastasia wenkbrauw techniek en pasteltinten in de make-up accentueren die sprankel in het gezicht. 


‘De twinset van het Italiaanse merk Donna Dura is de zachte maar ook uitgesproken combinatie die precies bij Hetty past.’ Aldus kleding styliste Esther van Vintage no5.


 


Luttik Oudorp 108, 1811 MX Alkmaar  |  072 7600 800


Weiver 4, 1561 XD Krommenie  |  075 640 80 90


 






VOLG ONS OOK OP FACEBOOK EN INSTAGRAM

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


02349 Rollebol Kindercentrum