bruisende zaken

Kaas van eigen koeien

Kaas van eigen koeien

01-05-2018

De melk wordt dagelijks direct verwerkt zodat alle karakteristieke eigenschappen van de melk behouden blijven.

KAASHUIS TROMP ALKMAAR heeft bij Boer Bart van Laar aan de voet van de Grebbeberg in de Gelderse Vallei haar eigen koeien staan!


Dier-en-mens welzijn staat centraal

Boer Bart van Laar houdt van onze koeien die dagelijks genieten van groene weiden en gras! Prachtige melkkoeien van het kleine ras Montbeliarde. Op zijn Boerderij Welgelegen in de prachtige Gelderse Vallei wordt volledig biologisch gewerkt. Onze Montbeliarde koeien krijgen dan ook geen gemodificeerd voer of antibiotica.


BIOLOGISCHE MELK  

De melk voor de KAAS van EIGEN KOEIEN wordt vegetarisch gestremd. Van de biologische melk van deze koeien laten wij bij de Kaasmakerij van de Hollandsche Meesters o.a. een heerlijke rauwmelkse kaas maken.


ERKEND STREEKPRODUCT

Kaas van Eigen Koeien heeft het keurmerk Erkend Streekproduct. Dit keurmerk wordt verleend aan streekproducten met een gegarandeerde herkomst en toegevoegde waarde voor de streek.

 

Kaas van Eigen Koeien

Uniek voor Nederland en 

geweldig in smaak!


KAASHUIS TROMP ALKMAAR

Johan Grooten en Jerry Habets

Magdalenenstraat 11 Alkmaar

072-5113422  |  alkmaar@kaashuistromp.nl

www.kaashuistromp.nl 


Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


02349 Rollebol Kindercentrum