BRUISENDE COLUMN

Aflossingsvrije hypotheken

Aflossingsvrije hypotheken

01-05-2018

De AFM wil dat huizenbezitters extra gaan aflossen op de aflossingsvrije hypotheken. Waarom?

Aflossingsvrije hypotheken kunnen een belasting worden als u met pensioen gaat. Doorgaans is het pensioeninkomen minder en kunt u mogelijk daardoor geen nieuwe hypotheek meer afsluiten. Bij tijdig reageren, hebben wij hier diverse oplossingen voor. Eventueel ook om het geld uit de stenen te halen. 


Al veel mensen hebben wij gerust kunnen stellen door hun hypotheek, pensioen en overige financiën door te lichten. Vaak is het niet nijpend en/of zijn er voldoende mogelijkheden om het een en ander bij te sturen. 


Zou u dit ook willen, inzicht en grip op uw financiële mogelijkheden?

Het eerste oriënterende gesprek is voor onze rekening! Zodat óók u zich geen onnodig zorgen hoeft te maken. De HypotheekAcademie is creatief in het vinden van mogelijkheden c.q. oplossingen.


De HypotheekAcademie begeleidt graag mensen bij het financieren van de leukste, maar ook duurste aankoop van hun leven. Dit is nu meer bereikbaar dan ooit! Open en transparant is ons motto, zoek ons eens op via advieskeuze.nl en zie wat cliënten van onze dienst­verlening vinden. 


Kijk ook eens op onze Facebook­pagina voor interessante nieuwtjes. Of neem contact op voor een eerste, oriënterend gesprek.


Eigenaar: Susan van der Graaf

072-5317541 / 06-38636414

susan@hypotheekacademie.nl  

www.hypotheekacademie.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding