Column Bianca Heynis

Yoin, de wandelcoach,  omdat jij er toe doet!

Yoin, de wandelcoach, omdat jij er toe doet!

31-05-2018

Investeren in jezelf omdat jij er toe doet!

Als je onderstaand verhaal leest……wat denk je dan? Lena is leidinggevende met pit en visie. Ze is een kei in wat ze doet, vol passie en energie voor anderen. Met liefde, vuur en zachtheid naar zichzelf kijken is niet wat ze van nature doet. Wel voor een ander. In Lena zit onrust waardoor ze zichzelf in de weg zit om te stralen. Lena wil de onrust bij zichzelf wegnemen en delen met anderen waar de onrust zit. Ze heeft besloten om, in contact met anderen, nu Lena-tijd te maken zodat ze gaat bruisen naar zichzelf. Haar grootste doel is om zich nooit meer te hoeven verstoppen en zichzelf en de wereld te laten zien wat voor mooi mens zij is. En verder is Lena een groot natuurliefhebber die niet lang stil kan zitten. Waar je Lena las, kan natuurlijk elke andere naam worden ingevuld, welk geslacht je ook bent.

Lijkt mijn Lena op jou? Wil je JOUW-tijd gaan maken? In een half jaar traject neem ik je mee de natuur in. Hoezo de natuur? De natuur helpt je om je gedachten te ordenen en weer te laten stromen. In de natuur heeft alles zijn plek en kan alles er zijn. We werken toe naar concrete stappen in je werk en leven. Praktische, heldere en energie gevende (wandel)opdrachten horen daarbij.

Wat levert het jou op: • Je komt in actie • Je krijgt energie • Je krijgt focus • Je straalt • JOUW tijd! Wat heb je aan mij? Een creatieve, out-of the box, systemische coach met gevoel voor humor die jou weer wil laten stralen en bruisen! Groet en fijne dag Bianca Heynis

Omdat jij er toe doet! 06-13238429 info@yoin.eu | www.yoin.eu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding