Columns

Hypnotherapie

Hypnotherapie

29-06-2018

Hypnotherapie is het inzetten van hypnose als middel tegen psychische en lichamelijke klachten.

Teveel eten uit frustratie, als troost of wanneer jij je verdrietig voelt. Daar is op zich natuurlijk niets mis mee, tenzij je last hebt van overgewicht, met gezondheidsproblemen kampt en/of jij graag wilt afvallen. Op het eerste gezicht lijken deze eetbuien onschuldig, maar in dat geval kan het zowel lichamelijk als geestelijk voor veel problemen gaan zorgen.

Bij verslavingen, en ook bij deze vorm van eetbuien, kan hypnotherapie helpen. Natuurlijk kun je overgewicht oplossen met een periode van lijnen, maar de meesten vervallen helaas dan toch weer in eetbuien. Zelfs diegenen die een maagbandje overwegen of op de wachtlijst staan voor deze ingreep, kunnen geholpen worden met hypnotherapie. Een virtuele maagband behoort tot de mogelijkheden.

Afvallen door een combinatie van gezonder eten, meer bewegen en hypnotherapie, zorgt ervoor dat je je stukken beter voelt! Gelukkig vergoeden de zorgverzekeraars een deel van de hypnotherapie kosten, wanneer je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve therapie.

Wil je ook meer informatie? Stuur mij een e-mail of bel me op onderstaand telefoonnummer. Tijdens de intake doen we een inleidende ontspanningsoefening en ontdek jij of je gevoelig bent voor hypnotherapie.

Stationsplein 49E, Heerhugowaard | 06-55334494 | www.psyt.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


02349 Rollebol Kindercentrum