bruisende zaken

De Female Factor

De Female Factor

31-08-2018

Na jaren te hebben gewerkt als communicatieadviseur was Claudia Koehoorn toe aan een nieuwe uitdaging. Het helpen van mensen geeft haar voldoening en energie. Ze ging dan ook aan de slag als transformatie coach en counselor.

“Ik help vrouwen transformeren tot de beste versie van zichzelf”

Daarbij focust ze op de ‘female factor’, omdat het vrouwenbrein nu eenmaal wezenlijk anders werkt dan dat van mannen. Haar studie psychologie is een belangrijke toegevoegde waarde.  “Het is mijn missie om zo veel mogelijk mensen weer in verbinding te brengen met zichzelf”,  vertelt Claudia gepassioneerd.

In de knoop “Vrouwen vervullen zowel op het werk als privé verschillende rollen, bijvoorbeeld die van moeder, dochter, echtgenote, werkneemster en vriendin. We willen deze zo perfect mogelijk vervullen en hebben het gevoel aan allerlei verwachtingen te moeten voldoen. Daarbij worden we gedreven door onze hormonen en lopen we tegen allerlei emoties aan. We cijferen onszelf weg en op een gegeven moment zitten we helemaal in de knoop.”

Jij kunt het ook!

“Doordat ik oog heb voor de ‘female factor’ en dankzij mijn psychologische kennis komen we snel tot de kern en boeken we in rap tempo resultaten. Het is een grote meerwaarde dat ik ook ervaringsdeskundige ben; ik weet precies wat mijn cliënten doormaken. Op mijn website laat ik hen in video’s zelf aan het woord. Ook om te laten zien dat jij net als zij beter in je vel kunt komen te zitten.”

De mogelijkheden

Claudia biedt verschillende vormen van begeleiding aan. “Er is een tweedaagse training ‘Powervrouw met lef’, waarbij je in een kleine groep leert om blijvend terugkerende patronen en gedachten te doorbreken. Je kunt ook individueel aan de slag in een persoonlijk traject. Op 14 september start de creatieve cursus ‘Krachtig Kwetsbaar’. In 6 bijeenkomsten nemen Suus Wolters en ik je mee op een creatieve reis en ga je op zoek naar je echte zelf.”

Maak nu een afspraak voor een persoonlijk ‘klik-gesprek’ en ontdek wat Claudia voor jou kan doen.

JouwTransformatie | Fnidsen 77, Alkmaar | 06-22922101 | info@jouwtransfomatie.nl | www.jouwtransformatie.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding