Column Eva

Rouwbegeleiding

Rouwbegeleiding

31-08-2018

Jong volwassen We weten allemaal dat we ooit onze ouders gaan verliezen. Maar als je jong volwassen bent – tussen 20 en 30 jaar – dan komt het overlijden van een ouder als een enorme schok. Je eigen leven is vaak nog niet helemaal op de rails. Opleiding, werk, huisvesting en een relatie zijn vaak nog in ontwikkeling.

Op jonge leeftijd een ouder verliezen

Een ouder overlijdt Wanneer een ouder overlijdt, bijvoorbeeld plotseling door een ongeluk, of na een lang ziekbed, als kind ben je hier nooit op voorbereid. Je hebt je ouders nog nodig in je leven. Je wilt nog zoveel dingen samen beleven, zoals een huwelijk, geboorte van kinderen, etc. Je mist je ouder bij alle belangrijke gebeurtenissen, zoals het vinden van een nieuwe baan. Rouwbegeleiding Ik heb in mijn praktijk de afgelopen jaren meerdere jong volwassen clienten begeleid, na het overlijden van een ouder. Door middel van gesprekken werken we de schok van het overlijden door. Zo kan de jonge nabestaande nieuwe emotionele stabiliteit vinden en is hij of zij in staat het eigen leven zonder de ouder verder inhoud te geven. Rouwbegeleiding van De Spiegelboog wordt vergoed door de zorgverzekeraars vanuit de aanvullende zorgverzekering. U kunt mij bereiken voor een kennismakingsgesprek op tel: 06-11445637 of via e-mail: evasnieder@despiegelboog.nl

Kies als nabestaande voor een steuntje in de rug: 06-11445637

Eva Snieder-Nieuwhof | 06-11445637 info@despiegelboog | www.despiegelboog.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


02349 Rollebol Kindercentrum