column

Haartips over de conditie van de hoofdhuid

Haartips over de conditie van de hoofdhuid

31-08-2018

De conditie van je hoofdhuid is bepalend voor de conditie van je haar. Invloeden van binnen- en buitenaf kunnen zorgen voor een droge, vette of schilferige huid. Je hoofdhuid verzorgen is dus geen overbodige luxe.

astrid’s haartips

Heb je een vette hoofdhuid, dan scheiden de talgklieren op je hoofd in een hoog tempo een grote hoeveelheid vet af. Wat kan helpen, zijn speciale producten tegen vet haar. Deze bevatten bestanddelen die je actieve talgklieren een beetje in toom houden. Bij een droge hoofdhuid is juist precies het tegenovergestelde aan de hand en heb je te maken met te weinig vetafscheiding. Een crème behandeling en een speciale hoofdhuidmassage doen vaak wonderen. Ook niet fijn; schilfertjes in je haar, oftewel roos. Dit is het gevolg van een te snel celvernieuwingsproces van je hoofdhuid. Gelukkig zijn er speciale anti-roos shampoos. Geen idee hoe het zit met de conditie van jouw hoofdhuid? In Astrid’s Haarstudio is voor elk type haar een mooie verzorgings-lijn van L’Oréal voor thuis te koop.

Groeneweg 70 Alkmaar | 06-16042121 astrid-bakker1971@live.nl | www.astridshaarstudio.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding