column

Proef de Quiches!

Proef de Quiches!

31-08-2018

Na onze verbouwing van 7 weken, zijn we begin dit jaar begonnen in onze geheel vernieuwde winkel. Er is een hele mooie nieuwe kaasspeciaalzaak ontstaan waar niet alleen 2 heel enthousiaste kaaskenners maar ook 2 hele goeie koks staan.

Actie eerste twee weken van september!

En naast dat ons kaasassortiment stevig is uitgebreid zijn de twee kaaskoks begonnen met zelfgemaakte kaasproducten! Zoals onder andere verschillende quiches, kaas soepjes, flamkuchen, cheesecake en overheerlijke desserts. En om jullie kennis te laten maken met onze nieuwe geheel zelf gemaakte producten hebben we de eerste 2 weken van september de volgende aanbieding. 1 quiches naar keuze samen met 1 heerlijk fris dessert met vers fruit voor € 5,95 Gegarandeerd een heerlijke en gezellige maaltijd!

KAASHUIS TROMP ALKMAAR Johan Grooten en Jerry Habets Magdalenenstraat 11 Alkmaar 072-5113422 | alkmaar@kaashuistromp.nl www.kaashuistromp.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Alkmaar Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).