Columns

Rouwbegeleiding Ook tijdens de feestdagen

Rouwbegeleiding Ook tijdens de feestdagen

01-12-2018

Een zware tijd Als je een dierbare bent verloren en een groot verdriet met je meedraagt, kan de decembermaand met de feestdagen als extra zwaar aanvoelen.

Kies als nabestaande voor een steuntje in de rug: 06-11445637

Een cliente, mevrouw H. zei het zo: “Ik zie al die gezelligheid in de winkels en in de tijdschriften, waardoor ik me nog meer alleen ga voelen. Ik mis mijn man zo erg. We kochten altijd samen de cadeautjes voor onder de kerstboom voor de kinderen en kleinkinderen. Nu sta ik er alleen voor en heb ik er helemaal geen zin in.” Maar daar achteraan zei ze: “Ik weet dat mijn kinderen graag willen dat ik bij ze ben met de Kerstdagen, want ze willen niet dat ik alleen thuis blijf zitten. Dus ik ga wel naar ze toe, maar voor mezelf hoeft het niet.” Gesprekken Ik heb met mevrouw H. gesproken over haar betekenis in de familie om de herinnering aan haar man, vader en opa, levend te houden door aan tafel samen mooie herinneringen op te halen. Ook spraken we over de bezorgdheid van je volwassen kinderen voor hun overgebleven ouder. En over je recht om eigen keuzes te maken. Voor mevrouw H. werden de feestdagen vorig jaar toch een goede tijd, die ze deels met familie en deels naar eigen keuze alleen doorbracht

Rouwbegeleiding Rouwbegeleiding kan tijdens de feestdagen dat steuntje in de rug zijn, waardoor het toch een zinvolle tijd kan zijn

Rouwbegeleiding van De Spiegelboog wordt vergoed door de zorgverzekeraars vanuit de aanvullende zorgverzekering

U kunt mij bereiken voor een kennismakingsgesprek op tel: 06-11445637 of via e-mail: evasnieder@despiegelboog.nl

Eva Snieder-Nieuwhof | 06-11445637 info@despiegelboog | www.despiegelboog.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).