bruisende zaken

Een boost voor je  lichaam

Een boost voor je lichaam

01-01-2019

Na jaren als interieurverzorgster te hebben gewerkt, gooide Franciska Spruit in 2011 het roer om en opende ze de deuren van haar eigen massagesalon.

“Een massage is ieder keer anders”

Franciska, een gediplomeerd NGS massagetherapeut, hanteert een holistische benadering; al haar massages zijn gericht op het herstellen van het evenwicht tussen lichaam en geest.

“Ik bied verschillende behandelingen aan, maar de meesten kiezen voor de allround massage”, vertelt Franciska. “Hierin combineer ik diverse Oosterse en Westerse massagetechnieken. Sommige mensen komen vooral om heerlijk te ontspannen, anderen komen om fysieke klachten
- van bekkeninstabiliteit en rug
- en schouderklachten tot sportblessures
- te verlichten.”

Massage op maat

“Ik neem alle tijd voor mijn klanten. Ik kijk verder dan de klachten die je ervaart, het is essentieel om de dieper liggende oorzaak te achterhalen én aan te pakken. Vanuit mijn ervaring en deskundigheid voel ik al snel aan wat voor jou op dat moment nodig is. Iedere massage is anders, simpelweg omdat je zelf ook altijd anders bent.” Franciska geeft bovendien aanvullend ook advies m.b.t. je leefstijl, waaronder oefeningen die je makkelijk thuis kunt uitvoeren. “Alles om zoveel mogelijk effect te hebben van de behandeling.”

Een rustpunt

“Ik vind het mooi dat ik op mijn manier mensen kan helpen die om wat voor reden dan ook zijn vastgelopen in hun leven. Door je fysieke klachten te behandelen, krijg je ook mentaal weer nieuwe energie. Gedurende de behandeling heb je even een moment voor jezelf, het is een rustpunt in je drukke bestaan. Als het lichaam weer soepel is, loop je hier ook mentaal opgefrist de deur uit.”

 

G. Rietveldweg 4 | Heerhugowaard | 06-28319303 | www.massagefranciska.nl | www.facebook.com/massagefranciska.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Alkmaar Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).