bruisende zaken

Bovenooglidcorrectie

Bovenooglidcorrectie

01-06-2019

Wij voeren reeds vier jaar met veel succes bovenooglidcorrecties uit. Naast het feit dat wij heel veel complimenten krijgen voor de kwalitatief goede operaties (ook door oogartsen), doen wij het ook voor een zeer aantrekkelijke prijs. Het is absoluut niet nodig om naar een speciale kliniek of naar het ziekenhuis te gaan!

Zoekt u informatie over andere operaties die wij uitvoeren? kijk op www.huisartsvanloenen.nl/chirurgische-ingrepen

 

Waarom zou u door ons uw ooglidcorrectie laten uitvoeren?


- Zeer ervaren huisarts in het operen van bovenoogleden
- Gratis intake en uitgebreide informatie voorziening
- U wordt door ons niet behandeld als een nummer
- Gezellige, rustige sfeer
- We kunnen relatief goedkoop de operatie uitvoeren
- Er mogen altijd (max. 2) personen (familie, vrienden) aanwezig zijn als wij de operatie bij u uitvoeren
- Duidelijkheid in wat we doen voor, tijdens en na de operatie
- Geen ‘addertjes onder het gras’ Dokter van Loenen heeft een aparte opleiding gevolgd om de bovenooglidcorrectie uit te kunnen voeren (bij huisartskliniek.nl), zoals onze beroepsgroep ook wenst. U kunt veel recensies over ons lezen op zorgkaartnederland. Op onze Media-pagina staat een kort filmpje over Medisch Centrum Zaanzorg, waar u ook dokter van Loenen een ooglidcorrectie ziet uitvoeren. (Let op: Vaak wordt er door klinieken negatieve informatie verstrekt over opererende huisartsen in het algemeen. Erg flauw, maar wij snappen dat als huisarts heel goed! U kunt bij ons voor veel minder geld terecht, met net zo’n goed resultaat!) “Benieuwd wat voor ‘extra’s’ wij nog meer bieden? Neem dan een kijkje op www.huisartsvanloenen.nl”

 

Bij ons kost de (dubbele) bovenooglidcorrectie € 520,-

Eigenaar: André van Loenen | Dr. C.W.H. van Raaltenpark 3, Zaandam | 075-6169873 | www.huisartsvanloenen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).