Column

Je baby verliezen bij de geboorte

Je baby verliezen bij de geboorte

01-03-2019

Jonge ouders in verwachting Voor jonge mensen is in verwachting zijn van een kindje meestal een prachtige tijd. Er wordt uitgekeken naar de komst van de baby, de babykamer wordt ingericht en er worden kleertjes gekocht. Als dan tijdens de zwangerschap of bij de bevalling blijkt dat de baby overleden is, wordt dat als een enorme schok ervaren.

Kies als nabestaande voor steun bij rouw: 06-11445637

Een baby overlijdt Door het overlijden van hun baby zijn de jonge ouders niet alleen hun kindje verloren, maar ook hun hele toekomstbeeld, zoals ze gedacht hadden hun kind te zien opgroeien in hun gezin. Dit is een dubbel verlies en een hele zware last om te dragen.

Rouwbegeleiding Ik heb in mijn praktijk een aantal keren jonge ouders van een overleden baby begeleid.

Door middel van gesprekken werken we de schok van het overlijden door. We proberen samen de realiteit van het verlies vorm te geven, zoals de weesouders dat als steunend ervaren. Zo kunnen de jonge nabestaanden nieuwe emotionele stabiliteit vinden en zijn zij in staat het eigen leven met het verlies van hun baby nieuwe inhoud te geven.

Rouwbegeleiding van De Spiegelboog wordt vergoed door de zorgverzekeraars vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Ik ben bereikbaar voor een kennismakingsgesprek op tel: 06-11445637 of via email: evasnieder@despiegelboog.nl

Eva Snieder-Nieuwhof | 06-11445637 info@despiegelboog | www.despiegelboog.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).