Bruisende zaken

Schoonheidsspecialist van het jaar?

Schoonheidsspecialist van het jaar?

01-04-2019

Jennifer Haak van Salon Beeldschoon is genomineerd voor schoonheidsspecialiste van het jaar 2019 regio Noord Nederland. “Ik sta nu in de finale samen met een schoonheidsspecialiste uit Groningen. Ik zou heel graag willen winnen! Dit zou een mooie bekroning zijn op mijn werk tot nu toe.”

Mijn behandelingen zijn hoog in kwaliteit en worden gegeven met veel persoonlijke aandacht. Mijn doel is zoveel mogelijk resultaat te behalen in huidverbetering en Permanente make-up, daarom werk ik met de meest vernieuwende apparatuur en technieken. Zoals bijv. microdermabrasie, microneedling en ultrasound. Door het volgen van trainingen en het bezoeken van congressen vergaar ik zoveel mogelijk kennis en vaardigheden en blijf ik continu op de hoogte.

In mijn vak is geen dag hetzelfde en kun je eindeloos door blijven leren, dat maakt het voor mij het mooiste vak wat er is! Ook mijn klanten zorgen ervoor dat mijn werk elke dag weer bijzonder is. Het is fantastisch om mensen zo blij te maken.

Mijn salon heeft een gezellige uitstraling, dit maakt het erg toegankelijk en zorgt ervoor dat mijn behandelingen voor een brede doelgroep bereikbaar zijn. Iedereen is welkom! Mijn klanten kunnen erop vertrouwen dat ik de kennis in huis heb om ze van het beste advies te voorzien. Mijn kunstachtergrond gecombineerd met kennis over de huid maakt mij uniek als pmu-artiest. En zorgt ervoor dat ik een creatieve kijk heb op alles wat ik doe.

Voor elke nieuwe klant bied ik een kennismakingsbehandeling aan waarin ik flink uitpak, ik voer dan de allerbeste behandeling voor de huid op dat moment uit, zo kan iedere klant kennis maken met mij en een beeldschone huid!Beauty award behandeling Ter kennismaking bied ik een uitgebreide gezichtsbehandeling aan bestaande uit: intakegesprek, huidanalyse, huid-verbeterende behandeling aangepast op de huid en wensen, huidadvies.

Ervaar een topresultaat voor uw huid in één behandeling van 120 minuten.

Laat 38, Alkmaar | 06 528 257 48 salonbeeldschoon.mytreatwell.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).