column

Beste kaasliefhebbers,

Beste kaasliefhebbers,

01-05-2019

Mei, de maand waarin de natuur weer tot leven komt en blije koeien de wei ingaan. Voor ons de beste ingrediënten om van start te gaan met een nieuw kaasseizoen vol smaak. Naast onze overheerlijke Hollandse, Boeren-, en buitenlandse kazen hebben we nu ook kleine kaasjes in verschillende smaken en grappige kaascadeautjes

Kom fijn bij ons proeven als u weer in onze gezellige binnenstad bent nu de Alkmaarse kaasmarkt weer begint. Altijd weer een mooie start van een nieuw toeristenseizoen vol extra gezelligheid en reuring, wij houden er wel van.

En in mei pakken we goed uit in de keuken met romige kaassoep en asperges, vers gebakken quiches met zalm en asperges of Taleggio en asperges en als dessert heerlijke toetjes met aardbeien en chocolade. Ook voor een snelle en lekkere snack hebben we verrassende soorten flammkuchen.

En vergeet natuurlijk niet onze 3 voor € 5,- actie, want wat zijn er toch veel heerlijke zoutjes, chocolaatjes en nootjes voor maar € 5,- . We veranderen elke week het assortiment zodat er altijd weer wat nieuws tussen zit.

Alles voor fijne genietmomenten vol smaak...

Kom graag bij ons langs, wij zorgen voor het verschil! Mooie meidagen alvast namens ons.

Johan en Jerry

Johan Grooten & Jerry Habets Magdalenenstraat 11 Alkmaar 072-5113422 alkmaar@kaashuistromp.nl www.zuivelhoeve-winkels.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).