column

Wat zou  De HypotheekAcademie voor ú kunnen betekenen?

Wat zou De HypotheekAcademie voor ú kunnen betekenen?

01-05-2019

Aangepaste hypotheek, minder lasten

Echtpaar Vera (61) en Maarten (70). Waarde woning € 310.000,-. De huidige aflossingsvrije hypotheek van

€ 86.000,- (rente gemiddeld 4%). Daarnaast is er een doorlopend krediet van € 22.000,- (rente 6,8%).

Bruto maandelijkse lasten € 671,00. Tevens is er de wens om de auto te vervangen.

Wij hebben het volgende kunnen bereiken: De hypotheek is overgesloten met een looptijd van 30 jaar én met een rentevaste periode van 30 jaar, aflossingsvrij. Hierin is het doorlopend krediet opgenomen. Tevens is in de hypotheek € 15.000 voor een nieuwe auto én op ons advies € 5.000 meegenomen voor zonnepanelen.

Rentekosten p/mnd zijn bruto € 310,44 geworden.

Met de zonnepanelen verlagen zij nog eens de energiekosten met € 50,00 per maand. Bespreek dit soort zaken eens met onafhankelijk adviseur De HypotheekAcademie. Het eerste gesprek is voor onze rekening en zo weet u gelijk wat úw mogelijkheden zijn.

Dit is een recent voorbeeld uit de hypotheekadviespraktijk. Onze hypotheekadviezen zijn altijd maatwerk en er wordt in overleg mét u gekeken naar de beste hypotheek in uw situatie!

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).