bruisende zaken

    THE ENTOURAGE GROUP met maar liefst drie concepten in The Food  Department te vinden

THE ENTOURAGE GROUP met maar liefst drie concepten in The Food Department te vinden

01-05-2019

In het hart van de Amsterdamse binnenstad opent Magna Plaza, het welbekende warenhuis, een nieuwe eetervaring genaamd The Food Department. De nieuwste hotspot van Amsterdam biedt een culinaire reis rond de wereld met dertien unieke eetkraampjes en drie bars. The Entourage Group is er met maar liefst drie stands te vinden: The Butcher, Toni Loco en het geheel nieuwe creatieve foodconcept Bepita.

Bepita is een feest voor de zintuigen

“We hebben het Magna Plaza altijd bewonderd vanuit onze naastgelegen restaurants Mr Porter, The Duchess en The Butcher Nine Streets”, aldus Yossi Eliyahoo, samen met Liran Wizman oprichter en eigenaar van Hospitality-imperium The Entourage Group, bekend van onder andere Momo en Izakaya. “Met The Butcher, Toni Loco en Bepita hopen we nieuwe energie te brengen naar een prachtige, historische locatie”, aldus Yossi Eliyahoo.

The Butcher

The Butcher is een high-end burgerbar die wordt geroemd om kwaliteitsburgers en de relaxte omgeving, met internationale allure. De nieuwste locatie van het haute fastfoodconcept laat de gasten genieten van de smaken van echt vakmanschap en neemt ze mee op een volledige ervaring in hun eigen 360 graden kiosk. Gasten kunnen plaatsnemen aan de bar van de chef en staren naar het adembenemende uitzicht over de Dam in het hart van de stad.

Toni Loco

Menig pizzaliefhebber heeft al kennisgemaakt met de geroemde Italian-American style (extra grote) 50 centimeter pizza’s van Toni Loco. Hiervoor kiest Toni alleen de beste ingrediënten en strikt authentieke toppings met verse tomatensaus en geraspte mozzarella. Traditionele pizza’s worden geserveerd met een moderne twist.

NIEUW: Bepita

Het nieuwste concept, Bepita, staat garant voor een culinair avontuur dat geïnspireerd is op een rijkelijke markt in het Midden-Oosten. Bepita serveert karakteristiek ‘Street Food’ in een monumentaal pand en combineert pittige, zoete en hartige smaken met vers, zelfgemaakt wit of volkoren pitabrood. Centraal gelegen in de grootste kiosk van The Food Department, worden de pita’s geserveerd in een levendige omgeving. Het handgemaakte en vooral luchtige pitabrood is de ster van de show.

MOMO Restaurant, Bar & Lounge Hobbemastraat 1 Amsterdam 020-6717474 | www.momo-amsterdam.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Alkmaar Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).